Welkom op de Website van Stal Bleijkmeer

 

 

Nieuws

Stal Bleijkmeer heeft nog enkele stallen vrij voor info bel met  06 - 21 44 01 65

Laatste update is op

22 September 2014

 

webmaster Jorko en Jeannette

 

 

 

Welkom bij de site van " Stal Bleijkmeer ", gelegen onder de rook van Amsterdam Noord, nabij het dorpje Holysloot in het gebied Waterland

(Landelijk Noord).  De Stal Bleijkmeer is een oude melkveehouderij en nu omgebouwd tot fokkerij en opfok pension.

Wij zelf hebben 5 1/2 paard dat wil zeggen 2 Belgisch trekpaarden, 2 Arabisch volbloed paarden,  1 KWPN paard en een Shetland pony.

Wij hebben een stal met 8 ruime boxen 3 x 4 meter, 2 kleine boxen 3x3 meter, een 20 x 40 meter buitenbak, een grote paddock waar de paarden s'winters kunnen lopen en 10 ha weide, tevens hebben wij een kleine kantinewagen te beschikking voor een kopje koffie of om even warm te worden tijdens de winterperiode, de wagen heeft uitzicht op de rijbaan en er is een toilet aanwezig.

De ligging van de boerderie is erg landelijk tegen de dijk van het IJsselmeer en gelegen bij de dorpen Ransdorp, Holysloot en Uitdam.

Rond de boerderie in het landelijke gebied is zeer geschikt voor het maken van buitenritten , de dorpen Ransdorp, Durgerdam, Holysloot, Uitdam en Zunderdorp zijn zeer dichtbij en te paard de moeite waard.

Ons gras is heerlijk, het is kruidenrijk maar vrij van "Sint Jacobs kruiskruid"  het zeer giftige plantje.

 

Daar wij niet alleen met paarden bezig zijn maar ook met de rest van de natuur is er op ons land tot 15 juni een vogelbescherming project. (Natuurbeheer)

Ons telefoon nummer is 06 - 21 44 01 65  

 

Ons e-mail adres is  Stalbleijkmeer@gmail.com   

Ons paardenvoerrgin-bottom: 0" class="style24">

Ons paardenvoer

 Natuurvereniging

Loonwerker

   

© Stal Bleijkmeer Holysloot ( Amsterdam ) Copyright 1998-